Health

Venus Legacy

Venus Legacy

De naakte waarheid

Minder rimpels, een strakkere huid, minder cellulitis en een verbeterde contour.

Vroeg of laat zal uw huid aan elasticiteit verliezen. Het heeft niks te maken met uw conditie, huidskleur of dieet. Ook fitness kan niet voorkomen dat uw huid door veroudering aan elasticiteit verliest. Het collageen wat in uw huid zit vermindert namelijk. Lokale vetophopingen worden steeds moeilijker door sporten of diëten weggewerkt. We krijgen allemaal rimpels. Cellulitis is genetisch bepaald. Wilt u een betaalbare en comfortabele behandeling? Een behandeling met uitstekende resultaten en zonder hersteltijd?

De simpele oplossing

Body & Vital Medispa presenteert de revolutionaire Venus Legacy

Nu is er dan eindelijk een niet-chirurgische en pijnloze oplossing voor je! De revolutionaire Venus Legacy behandelingen maken gebruik van radio-frequentie, magnetische puls therapie en Vari Pulse technologie. Zo worden alle aandachtsgebieden aangepakt met één behandelmethode.

Wat is Venus Legacy?

Multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen worden afgegeven aan de huid. Dat gebeurt met een applicator. In een patroon, een matrix, van intense en gelijkmatige warmte.  Dit zorgt er voor dat het collageen zich verbindt en samentrekt. De fibroblasten, de belangrijkste cellen van het bindweefsel, breiden zich uit. Nieuwe bloedvaten worden aangemaakt en zorgt voor lipolyse, vetverbranding.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en wordt altijd meegenomen in het behandelplan. Meestal zijn er voor het gezicht 6 tot 8 en voor het lichaam 10 tot 12 behandelingen nodig. De resultaten zijn dan optimaal én blijvend. Wij zullen je hierin adviseren.

Zijn de behandelingen veilg? Ja!

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast. Ze zijn bewezen veilg en effectief. We bespreken met jouw esthetische wensen en jouw medische geschiedenis. Zo kunnen we nagaan of de Venus Legacy behandelingen geschikt voor je zijn.

Venus Swan voor en na gezicht
VenusSwan voor en na arm
Venis Swan voor en na nek

Is er hersteltijd nodig

Er is geen hersteltijd! Je zou als het ware tijdens je lunch een behandeling kunnen ondergaan en direct na de behandeling weer aan het werk gaan. De behandeling van één gebied duurt 30 minuten.

Voordelen Venus Legacy

  • Volledig pijnloos
  • Geen hersteltijd
  • Veilig
  • Snelle en blijvende resultaten
  • Geschikt voor gezicht, hals én lichaam

Boek nu uw intake voor een stevigere huid en minder rimpels

De huidspecialistes bij Body & Vital Skin- & Beautyclinic in Houten zijn gespecialiseerd in het gebruik van de Venus Legacy. Boek nu een gratis intake voor een steviger huid, strakkere contouren en minder rimpels. Wij adviseren u daarna welke behandeling u het beste resultaat geeft.

Venus Legacy, ook voor mij

Venus Legacy