Wat doe je tegen droge handen?

Wat doe je tegen droge handen

Wat doe je tegen droge handen?

Vaak, lang en grondig je handen wassen met zeep: het is een van de belangrijkste dingen die je zelf kunt doen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen. Je wast je handen nu wel vaker dan je gewend bent. Hierdoor kun je last krijgen van een droge huid. Als de huid heel droog wordt, kan er zelfs eczeem ontstaan. Om dit te voorkomen is het belangrijk om nu je huid extra goed te verzorgen met een handcrème, zodat schadelijke indringers zoals bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Kijk hier welke producten voor jou geschikt zijn 

Pro Spa Protective Hand, Nail & Cuticle Cream 50 ml € 17,95 100ml € 31,50

Hydrateert en beschermt de huid en nagelriemen, laat dehuid stralen en voedt de nagels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op basis van: 

 • Cupuaçu en sheaboter: zorgen voor langdurige hydratatie
 • Madeliefjes extract: voor een stralende huid en egale teint
 • Witte thee extract: bestrijdt vrije radicalen en beschermt de huid
 • Peptiden: voor een jong uitziende huid
 • ProSina: rijk aan proteïnen en helpt de conditie van de nagel te verbeteren

 

Naar de webshop...

 

Pro Spa Moisture Bonding Ceramide Spray 112 ml € 22,95

Lichtgewicht spray, die de vochtbarrière van de huid helpt te herstellen en de huid beschermt en voedt. Ideaal om elke keer na het wassen van de handen te gebruiken. Voorkomt droge handen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op basis van:

 • Cupuaçu: hydrateert en verzacht
 • Vitamine E: neutraliseert vrije radicalen
 • Witte thee extract: bestrijdt vrije radicalen en beschermt de huid
 • Ceramiden: ultra-hydraterend

Verhoog je weerstand met deze extra tips!

Juist nu is het belangrijk om ons afweersysteem te optimaliseren. Dit betekent da onze huid en darm optimaal van kwaliteit moeten zijn zodat we ziekteverwekkers buiten de deur kunnen houden. Wat kun je zelf doen om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren?

Dit kunnen we doen met extra vitamine C&D, Vitamine D 3000 forte, en C4 Balance van Nutramin en Laviesage. Wil je graag meer advies bel ons of kom langs in de winkel. We kunnen deze producten ook naar jullie toesturen.

 • Eet meer fruit en groenten. Leg je bord vol met een waaier van kleuren om een gezonde dosis van verschillende antioxidanten binnen te krijgen en neem veel vitamine C.
 • Verminder je consumptie van suiker. Wist je dat één theelepel suiker je immuunsysteem tot 5 uur lang met 50% vermindert?

Slik thuis extra vitamine C&D deze kunnen jullie ook bestellen in onze webshop

Naar de webshop

Extra producten van Nutramin en Laviesage

Juist nu is het belangrijk om ons afweersysteem te optimaliseren. Dit betekent dat onze huid en darmen optimaal van kwaliteit moeten zijn zodat we ziekteverwekkers buiten de deur kunnen houden. Wat kun je zelf doen om het immuunsysteem optimaal te laten functioneren?

 

Naast de hierboven genoemde tips en extra vitamine C* en D, kun je het immuunsysteem in optimale vorm houden met vitamine D 3000 forte, en C4 Balance van Nutramin en Laviesage.

Wil je graag meer advies? Bel ons of kom langs in de winkel. We kunnen deze producten ook naar jullie toesturen.

*Vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Bevordert een normale vorming van collageen voor de normale werking van de huid en zorgt voor minder vermoeidheid.

 

Naar de webshop...

 

Stay healthy!