Beauty

Workshop make-up

Leer hoe u snel een mooie, natuurlijke make-up aanbrengt

Een goede make-up benadrukt uw eigen schoonheid en geeft het zelfs extra schoonheid. Of u nu een dagmake-up wilt die geschikt is voor het werk, school, een sollicitatie of een dagje op stap met vriendinnen, of een sprekende feestmake-up. Tijdens onze workshop make-up leren we u hoe u die het beste kunt aanbrengen zodat die mooi blijft zitten en u er op uw best uitziet!

Tips en adviezen voor een snelle, natuurlijke make-up

Tijdens de workshop leert u in 2 uur om snel, professioneel en natuurlijk een mooie make-up aan te brengen. U krijgt tips en persoonlijke adviezen hoe u zich kunt opmaken en welke techniek u daarbij kunt gebruiken. In de workshop leert u wat uw sterke punten zijn, hoe u die kunt benadrukken en hoe u schoonheidsfoutjes onopvallend kunt verhullen.

Make-up van Jane Iredale

Tijdens de workshop dagmake-up werken we met de make-up van Jane Iredale. Dit is een natuurlijke make-up op basis van mineralen, met zonbescherming en zuivere pigmenten zonder vulmiddelen zoals talk. De make-up is onder andere geschikt voor mensen met een vette huid en puistjes en is klinisch en dermatologisch getest. Ook bevat deze make-up uitsluitend natuurlijke bewaarmiddelen en geen parabenen en fenoxyethanol.

Workshop make-up voor elk type make-up

Wilt u eenmake-up voor overdag? Of een make-up voor een feest of een andere bijzondere gelegenheid? Vertel het ons! Wij maken de workshop make-up voor u op maat en geven u altijd persoonlijk advies.

Meer weten over de workshop make-up?

Wilt u ook graag uw sterke punten benadrukken en leren hoe u zichzelf het mooist kunt opmaken? Kom dan naar onze workshop make-up! Voor informatie over data en tijden, kunt u contact met ons opnemen.

Kom naar onze workshop make-up