Beauty

Epileren

Epileer uw wenkbrauwen

Uw wenkbrauw in een perfecte vorm

Uw wenkbrauwen geven uw gezicht haar uitdrukking en uitstraling. Wilt u die veranderen, dan kan dat met epileren. Wij kiezen met u de perfecte vorm van uw wenkbrauw en kijken daarbij naar de vorm van uw gezicht. De overtollige haartjes verwijderen we door ze te epileren of te harsen. Daarmee heeft u direct het gewenste resultaat.

Onderhoud bij epileren

Haartjes die geëpileerd of geharst zijn, blijven ongeveer 3 weken weg. Regelmatig ‘onderhoud’ is dus wel noodzakelijk. U kunt daarom altijd het epileren toevoegen aan uw gezichtsbehandeling. Zo houden wij uw wenkbrauwen perfect in vorm.

Harsen, laseren of epileren?

Heeft u last van extreme overbeharing in uw gezicht? Dan is harsen of laseren meer geschikt. Met harsen verwijdert u meer haartjes voor een wat langere periode. Of harsen mogelijk is met uw huidtype, vertelt uw schoonheidsspecialiste u tijdens de huidanalyse. Laat u overtollige haargroei laseren, dan heeft u voor altijd een gladde huid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boek nu de module epileren

Kies voor de wenkbrauwen die u wilt en verwijder ongewenste haartjes in uw gezicht! Boek nu de module epileren. Dit kunt u combineren met een gezichtsbehandeling.

Mijn wenkbrauwen perfect in vorm