Health

Lichaamsbehandeling

Massage in Houten

Voor een ontspannen, mooi en strak lichaam

Behalve voor een verzorgende of verbeterende gezichtsbehandeling kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke behandelingen voor uw lichaam. Omdat u extra ontspanning zoekt, minder cellulitis wilt of een strakker contour van uw lichaam. Wat uw wensen ook zijn, bij Body & Vital Skin- & Beautyclinic in Houten kunt u terecht.

Massages, behandelingen voor ontspanning of bij lichamelijke klachten

Onze massagespecialistes zijn getraind in verschillende massagetechnieken. Of u nu voor ontspanning komt of omdat u lichamelijke klachten heeft, onze massages zijn heerlijke lichaamsbehandelingen. Wij stellen voor u altijd een persoonlijk massageplan op dat past bij uw vragen en wensen, uw huid, de mogelijkheden en de conditie van uw lichaam.

Massages

Van een voetreflexmassage of hotstone massage tot een heerlijke ontspanningsmassage, Detox of anti-agingmassage. In de schoonheidssalon van Body & Vital in Houten vindt u veel verschillende massages. Of u nu enkel wilt ontspannen, uw immuunsysteem wilt versterken of herstel na een operatie of ziekte wilt bevorderen, onze schoonheidsspecialistes staan voor u klaar.

Body contouring

Wilt u minder rimpels, cellulitis of omvang? Dan raden wij u aan om eerst een gratis intake te boeken met een huidspecialiste in onze Skin- & Beautyclinic. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Met ons ruime aanbod in body contouring zoals de Venus Legacy kunnen wij u altijd een passende behandelmethode aanbieden en een eerlijk advies voor een strakker lichaam.

Boek nu uw gratis intake of massage in Houten

Gun uzelf het mooie en strakke lichaam dat u kunt hebben. Boek een gratis intake voor een persoonlijk advies. Of boek een heerlijke massage voor ontspanning, detoxing of anti-aging voor uw lichaam. Wij zien u graag in onze salon Body & Vital in Houten!

Een heerlijke massage