Beauty

Spa Pedicure

Spa pedicure

Spa pedicure; heerlijke voetverzorging

Een pedicure waar een pedicure voor bedoeld is! Verfrissend, ontspannend en verzorgend, dat is de spa pedicure die u bij ons boekt. En als u wilt, combineert u deze heerlijke voetverzorging met een gezichts- of lichaamsbehandeling. Na een pedicure bij een van onze schoonheidsspecialistes wandelt u weer verfrist en energiek naar buiten!

Stralende voeten

  • Opi Spa pedicure 30 minuten
    Een verfrissend voetbad, voetscrub, verzorging van de nagelriemen, knippen en polijsten van de teennagels en een korte voetmassage. Deze pedicurebehandeling duurt 30 minuten.
  • Opi Spa pedicure 45 minuten
    Een verfrissend voetbad, voetscrub, verzorging van de nagelriemen, knippen en polijsten van de teennagels, een korte voetmassage en keuze uit een paraffinedip of het lakken van de teennagels. Deze pedicurebehandeling duurt 45 minuten.
  • Opi Spa pedicure 60 minuten
    Een verfrissend voetbad, voetscrub, verzorging van de nagelriemen, knippen en polijsten van de teennagels, een korte voetmassage, paraffinedip en het lakken van de teennagels. Deze pedicurebehandeling duurt 60 minuten. Vergeet niet om slippers mee te nemen! De nagellak kan dan mooi drogen.

 

Boek nu uw pedicurebehandeling

Kies nu voor prachtige en fitte voeten en boek een van onze pedicurebehandelingen. Elke behandeling wordt gegeven door een van onze schoonheidsspecialistes in onze schoonheidssalon in Houten. Wilt u de pedicure combineren met een gezichts- of lichaamsbehandeling? Geef dit dan door bij de boeking.

Ontspannen, fitte en mooie voeten