Beauty

Verven

Verven van wenkbrauwen

Sprekende wimpers en wenkbrauwen

Donkere wimpers en wenkbrauwen geven een gezicht veel kracht en expressie. Maar niet iedereen heeft van nature zulke wenkbrauwen en wimpers. Wilt u donkere wimpers en wenkbrauwen zonder elke ochtend mascara en make-up te moeten gebruiken? Dan verven wij ze voor u. U krijgt sprekende ogen met wimpers en wenkbrauwen die er veel voller uitzien.

Verven in een kleur die bij u past

Wij verven de wimpers en wenkbrauwen in een kleur die past bij uw gezicht en die u de gewenste uitstraling geeft. Vooraf nemen we met u rustig de mogelijkheden door en bespreken we het effect en de behandeling. De behandeling zelf kan worden gecombineerd met een gezichtsbehandeling.

Geen make-up meer die uitloopt met geverfde wimpers en wenkbrauwen

Het effect van geverfde wimpers en wenkbrauwen blijft ongeveer 4 tot 6 weken mooi. In de zomer kan dit korter zijn onder invloed van het zonlicht en zwemwater. Maar met geverfde wimpers en wenkbrauwen kunt u rustig zwemmen zonder bang te hoeven zijn voor make-up die uitloopt!

Permanente make-up

Wilt u wenkbrauwen die altijd mooi blijven, dan kiest u voor permanente make-up. U heeft dan altijd een perfecte make-up. In onze Skin- & Beautyclinic brengen we ook permanente make-up aan als u een litteken, hazenlip of ander huidprobleem wilt camoufleren. Wij zijn gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische permanente make-up. Voor meer informatie over permanente make-up kunt u altijd contact met ons opnemen!

Boek nu uw behandeling

Wilt u ook wakker worden met mooie wimpers en wenkbrauwen? Laat ze dan verven! Boek nu uw behandeling bij Body & Vital in Houten.

Sprekende ogen, volle wimpers en wenkbrauwen