Health

Pak je huidprobleem ook van binnenuit aan

Doe een voedingstest

Pakt uw huidprobleem van binnenuit aan

Wat is de oorzaak van jouw huidprobleem?

Bij een huidprobleem verzorgen en behandelen we de huid met speciale producten en apparatuur, maar we pakken ook graag de oorzaak aan. De oorzaken voor een huidprobleem kunnen heel divers zijn, en één van de oorzaken kan je voeding zijn. Het kan namelijk zijn dat je een intolerantie hebt ontwikkeld voor een of meerdere voedingsstoffen. Met een voedingstest kun je testen of je een voedingsintolerantie hebt.

Wat is voedingsintolerantie

Voedingsintolerantie of voedselintolerantie kan ontstaan als een of meerdere voedingsstoffen die onderdeel uitmaken van jouw eetpatroon een overbelasting van het lichaam gaan veroorzaken.

Voedingsintolerantie is een allergische reactie van het lichaam, maar met een minder extreme directe uitwerking dan bij een voedselallergie het geval is (denk aan notenallergie, waarbij mensen zelfs kunnen stikken door inname van één nootje).

Voedingsintoleranties hebben niet zulke extreme symptomen, maar hebben wel grote gevolgen voor de algemene gezondheid. Naast lichamelijke klachten kan voedingsintolerantie ook bijdragen aan langdurige huidproblemen. Door de belastende voedingsstof te mijden, helpen we het lichaam zich weer te herstellen.

Komt het door mijn voeding?

Doe een voedingstest bij Body & Vital

In onze schoonheidssalon kunnen we door middel van verschillende voedingstesten achterhalen voor welke voedingsstof(fen) jij intolerant bent. Graag bespreken we hier kort de voedingstesten die we aanbieden, hoe ze werken, wat ze meten en wat we met de uitkomsten vervolgens kunnen doen om jouw huidprobleem aan te pakken.

Bloedanalyse

Met deze uitgebreide intolerantietest testen we je IgG-antilichaam reacties op 59 verschillende voedingsmiddelen. Dit doen we door met een lancet een druppel bloed af te nemen en die te analyseren en zo te testen voor welke voedingsstoffen je intolerant bent.

We testen de voedingstoleranties voor een scala aan voedingsmiddelen binnen de volgende categorieën: granen, noten en bonen, vlees, vis, groente, fruit en overig (o.a. ei, melk, knoflook, gist).

Daarbij krijg je een persoonlijk uitgebreid verslag van het onderzoek, adviezen en ondersteuning.

 

Doe een voedingstest en krijg persoonlijk advies

Heb jij al jaren last van huidproblemen? En wil je weten of dit veroorzaakt wordt door voedselintolerantie? Boek dan nu een voedingstest. Je kunt hiervoor een afspraak maken in onze schoonheidssalon in Houten. Dat kan online, per telefoon (030 656 75 86) of e-mail of loop eens binnen voor advies in ons huidadviescentrum.Een specialiste van Skin- & Beautyclinic Body & Vital vertelt je na de voedingstest met een persoonlijk en specifiek voedingsadvies welke voedingsstoffen je beter kunt mijden.

Behandeling van buiten- en binnenuit

Zo behandelen we jouw huidproblemen effectief: met een voedingsadvies voor thuis en een gedegen behandelplan in onze schoonheidssalon.

Online afspraak voedingstest