Beauty

Spa Manicure

Spa manicure

Spa manicure, voor mooie verzorgde handen

Mooie, verzorgde handen krijgt u bij de spa manicure in onze schoonheidssalon in Houten! Met hoge kwaliteitsproducten krijgen uw handen en nagels de aandacht die ze verdienen. Of uw handen te lijden hebben onder het dagelijkse werk of dat u gewoon wat extra aandacht en verzorging voor ze wenst, de spa manicure maakt uw handen en nagels weer prachtig. Deze heerlijke verzorgende manicure kunt u ook combineren met een van onze gezichts- of lichaamsbehandelingen.

Mooie, verzorgde handen en nagels

Voor mooie, verzorgde handen en nagels boekt u een van onze manicurebehandelingen:

 • Spa manicure
  Een verzorgend handbadje, verzorging van de nagelriemen, het vijlen van uw nagels en een heerlijke handmassage. Deze manicurebehandeling duurt 30 minuten.
 • Spa manicure Plus
  Een verzorgend handbadje, verzorging van de nagelriemen, het vijlen van uw nagels en een heerlijke handmassage. U kunt vervolgens kiezen uit een paraffinedip voor uw handen of het laten lakken van uw nagels. Deze manicurebehandeling duurt 45 minuten.
 • Spa manicure de Luxe
  Een verzorgend handbadje, verzorging van de nagelriemen, het vijlen van uw nagels en een heerlijke handmassage. Tot slot krijgen uw handen een paraffinedip en worden uw nagels mooi gelakt. Deze behandeling duurt 60 minuten.

GelColor by OPI, voor uw nagels

Natuurlijk kunt u voor uw nagellak ook een van de behandelingen van GelColor by OPI kiezen:

 • GelColor Basic
  GelColor by OPI is dé nagellak voor iedereen die altijd mooi gelakte nagels wilt. Deze nagellak is als gel maar voelt en toont als een nagellak. De GelColor wordt snel op uw nagels aangebracht en daarna uitgehard onder een LED licht. De lak is daardoor direct droog. U kiest de nagellak in uw favoriete OPI-kleur en afhankelijk van de conditie van uw eigen nagel, blijft deze 2 weken perfect glanzend zitten. Ideaal dus voor bijzondere gelegenheden of een vakantie! Deze behandeling duurt 35 minuten.
 • GelColor Extra
  De GelColor Basic behandeling voor uw nagels wordt uitgebreid met een korte manicure. Uw handen en nagels zien er dan nog mooier uit zodat u optimaal kunt genieten van de GelColor nagellak. De duur van deze behandeling is 60 minuten.

Boek nu uw manicurebehandeling

Wenst u mooie en verzorgde handen en nagels? Boek dan een van onze manicurebehandelingen. Elke behandeling wordt gegeven door een schoonheidsspecialiste in de schoonheidssalon in Houten. Wilt u de manicure combineren met een gezichts- of lichaamsbehandeling? Geef dit dan door bij de boeking.

Mooie, verzorgde handen en nagels